Adela Popescu

Dacă ar fi să mă descriu în căteva cuvinte, aș spune că a fi activă mă definește complet. Nu știu să fiu altfel. Dacă nu fac sport, înnebunesc. Mă pierd pe mine însămi și devin o versiune a mea care își pierde motivația și este ușor de întors din drum. Este mai mult decât un stil de viață, este felul meu de a mă regăsi ori de câte ori mă simt pierdută. La figurat, desigur, căci din fericire nu m-am rătăcit pe munți până acum și sincer, sper să nici nu o fac în viitorul apropiat (sau îndepărtat), fie că e vorba de hiking, trail running, cățărat sau ski.
Sincer, în zilelele tinereții mele nu eram o persoană la fel de activă. Am început prin a alerga și a merge la sală, în anul I de facultate. Mi-a plăcut mult la clase, iar restul e poveste (trebuia să fie și un cliché pe undeva). După vreo 2 ani, am decis să devin instructor, iar printre orele mele se numără: High Intensity Interval Training, Circuit, Body Tone, Core Strength, Step, Strength and Cardio, Pilates și Yoga.
Făcând un calcul, tocmai mi-am dat seama că predau clase din 2012.
Am început să practic yoga acum aproximativ 4 ani, fiindcă simțeam că flexibiliatea și mobilitatea (în special a bazinului) nu erau printre punctele mele forte (și aici mă refer deloc, nada, zip, zero). M-am îndrăgostit, am continuat, apoi am început să predau și yoga la Beyond Sports un an mai târziu, urmând Orhideea Gym și acum CBC Fitness Corner. Vă mai spun un secret: la yoga, uit de toate grijile de zi cu zi și mă bucur de prezent. Deși, trebuie să recunosc că și la cățărat mă deconectez complet.

ECHIPA